Thai-Yoga Gewrichtsmassage voor behandeling van rug- nek- en schouderklachten


GewrichtsmassageGewrichtsmassage ter voorkoming en vermindering van rug-, nek- en schouderklachten.

Het is een ontspannende, maar zeker ook revitaliserende massage die voor iedereen geschikt is. De Thaise Yoga Massage werkt op fysiek, mentaal en energetisch niveau door. Na een behandeling voelt men zich over het algemeen ontspannen, maar ook energiek en levenslustig.

Voor mensen met bepaalde klachten of blessures worden de stretch- en massagetechnieken aangepast. Doordat er met acupressuurpunten en doeltreffende stretchings wordt gewerkt, hebben mensen met rug- nek- of schouderklachten vaak veel baat bij deze massage.


Wat zijn nek- en schouderklachten en hoe worden deze behandeld?


Nek- en schouderklachten zijn samen met (lage) rugklachten de meest voorkomende vorm van gewrichtsklachten. Volgens overheidscijfers zou ongeveer één op de tien mensen chronisch – dat wil zeggen gedurende drie maanden of langer – last van de nek hebben.

De klachten bij nek- en schouderaandoeningen zijn vooral pijn en bewegingsbeperking. Deze kunnen zodanig worden dat gewone dagelijkse handelingen pijnlijk en moeilijk uitvoerbaar worden.
De Thai Yogamassage maakt spieren en gewrichten soepel wat weer helpt bij rug- nek- en schouderklachten.

Mensen met RSI, rug-, nek- en schouderklachten, spanningshoofdpijn en vele andere stress- gerelateerde klachten hebben vaak erg veel baat bij deze massagevorm.

Thaise yogamassage kan ontspannend, verkwikkend en therapeutisch zijn en houdt je veel langer jong, vitaal en energiek.

 

 

Voor meer informatie of afspraak kunt u mij bellen op: 06 - 49010825

This website has been build by Impressed webdesign and runs on Slimbeheer 5